René Shuman & Angel-Eye

Christmas at Graceland

René Shuman & Angel-Eye komen terug naar Gooiland! Door de grote vraag van het publiek geven ze een kerstshow. Samen met hun gospelkoor en showband met violen, blazers en dansers brengen ze een hartverwarmende feelgood show vol verrassingen en muzikaal vakmanschap. De mooiste kerstshow van 2018 voor het hele gezin!

Inspiratie halen Mr. & Mrs. Rock’n Roll uit een reis naar Amerika. Onder het motto www.wegaannaaramerika.nl bezoeken ze met fans en muziekliefhebbers Nashville, Tupelo, Memphis en natuurlijk Graceland. Alles draait om de songs, de studio’s & the history of Rock’n Roll. Je krijgt dan ook een echte Amerikaanse Kerstshow voorgeschoteld.

Met meer dan 10 TV-specials bij Omroep MAX zijn René Shuman & Angel-Eye de bekendste artiesten in Nederland in hun genre. Met songs van Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash en The Everly Brothers hebben ze duizenden fans in Nederland, België en Duitsland.

René Shuman & Angel-Eye: “We vinden het fantastisch om weer in Gooiland op te treden! Enkele jaren geleden stonden we ook in dit sfeervolle theater. We gaan er een onvergetelijke kerstperiode van maken… Waarbij we samen met het publiek een magische reis door de tijd zullen maken: If you can dream it, you can do it!”


Datums en tijden:

Zondag 16 december 2018 20:15 uur
Theater Gooiland, Hilversum