We need your love

Ja, ik meld me aan als vriend van Theater Gooiland!

Lidmaatschap

Theater is een mooi goed, maar in Hilversum niet zo vanzelfsprekend. Met de hulp van theaterproducenten, Dutch brand hotel Gooiland, Gooiland Events, onze vrijwilligers en de gemeente is het voor dit jaar gelukt om een prachtige programmering neer te zetten. Helaas krijgen wij in het vierde seizoen geen subsidie meer van de gemeente en moeten wij onze eigen boontjes doppen. Een goede programmering neerzetten kost geld en dat lukt niet zonder hulp, daarom onze noodkreet: We need your love! 

Wij zijn op zoek naar mensen met een groot hart en liefde voor theater. Wil je Theater Gooiland steunen? Dat kan op de volgende manieren:

Ik <3 korting

Je geeft ons € 25,- euro. Daar moet op gedronken worden! Je krijgt het gehele seizoen 25% korting op al jouw drankjes.

Even gluren

Je stort € 50,- euro. Wauw! Wij geven je graag een kijkje achter de schermen met een speciale ‘behind the scenes tour’. Je krijgt natuurlijk ook het gehele seizoen 25% korting op al jouw drankjes.

Champagne shower

Als een echte suikeroom of suikertante stop je ons € 100,- euro toe. We gaan je in de watten leggen! Na een voorstelling krijg je eenmalig een VIP-tafel voor twee personen met champagne en lekkers. Ook krijg je natuurlijk het gehele seizoen 25% korting op jouw drankjes plus een ‘behind the scenes tour’.

Love seat

Wat zouden we zonder jou moeten? Jij doneert € 500,- euro en adopteert daarmee een stoel naar keuze in het theater. Wij plaatsen een plaatje op de stoel met jouw eigen naam, bedrijfsnaam of de naam van iemand die jij bewondert. Uiteraard krijg je ook 25% korting op al jouw drankjes en geven we je eenmalig na afloop van een voorstelling een VIP-tafel met champagne en lekkers. En dat is niet alles! Jij krijgt een (gratis) overnachting voor twee personen inclusief ontbijt in ons Dutch brand 4-sterrenhotel* Wat een luxe!

*Op een vrijdag of zondag naar keuze (op basis van beschikbaarheid)

Voor al onze vrienden houden we tot 31 juli twee rijen gereserveerd voor alle voorstellingen. Is een voorstelling al snel uitverkocht? Dan heb jij nog even de tijd om tickets te kopen. Bovendien krijgen al onze vrienden regelmatig leuke extra’s, zoals korting op last minute kaarten. En jij bent welkom op onze speciale vriendenborrel. 

Nu denk je misschien: waarom krijg ik als vriend geen korting op kaarten voor voorstellingen? Helaas kan dat niet, omdat alle inkomsten van de kaartjes volledig naar onze artiesten en de promotie van de voorstellingen gaan. Want uiteindelijk is dat toch waar een theater om draait…

Wil je onze vriend worden en je liefde voor theater met ons delen?