Maatregelen coronavirus

Op instructie van de landelijke overheid hebben wij alle voorstellingen tot 1 juni afgelast, om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Dit betekent dat ons theater deze periode gesloten is.

Heb jij kaarten voor een of meer voorstellingen die gepland stonden in deze periode, dan heeft het NTK op vrijdag 24 april per mail contact met je opgenomen over de stand van zaken. Bekijk hier de laatste update vanuit het NTK.

De huidige situatie raakt ons allemaal, ook de culturele sector. De branche slaat de handen dan ook ineen: samen met andere theaters, gezelschappen, podia, festivals en concertgebouwen vragen wij je jouw ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: bewaar je ticket, geniet later. Dit is een landelijke campagne en daar sluiten we ons vanuit Gooiland bij aan. Kijk hier voor meer informatie: 'Bewaar je ticket, geniet later'. 

Mocht je na aanleiding van de berichtgeving van het NTK nog vragen hebben, dan verwijzen wij je door naar het NTK: 0900-9203.

Het doek valt definitief voor Gooiland Theater, verplaatste voorstellingen vinden doorgang
Ruim een maand geleden luidde Stichting Gooiland Theater de noodklok toen bleek dat Gemeente Hilversum niet langer het theater financieel zou steunen. Het heeft geleid tot veel hartverwarmende reacties, maar uiteindelijk is er geen oplossing gevonden om de culturele programmering Gooiland Theater voort te laten bestaan. Daarom valt het doek definitief. De voorstellingen die wij verplaatsen vanwege het coronavirus gaan uiteraard nog wel door.