Maatregelen coronavirus

Laatste update: 23 maart 2020

Op instructie van de landelijke overheid hebben wij alle voorstellingen tot 1 juni afgelast, om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Dit betekent dat ons theater deze periode gesloten is.

Heb jij kaarten voor een of meer voorstellingen die gepland stonden in deze periode, dan vragen we nog heel even je geduld. Op dit moment zijn alle partijen in onze branche hard bezig om de afgelaste voorstellingen te verplaatsen. Omdat het om veel voorstellingen gaat en daarmee ook veel theatermakers, gezelschappen, orkesten, musici en artiesten raakt, neemt dit helaas wat meer tijd in beslag dan normaal. Omdat we niemand willen teleurstellen, nemen we pas contact met je op wanneer we zeker weten dat er een nieuwe datum is.

We hopen op je begrip voor deze situatie en erop te vertrouwen dat wij je persoonlijk berichten zodra dat kan. We verzoeken iedereen vriendelijk om geen contact op te nemen met ons theater, zodat we de ruimte hebben om iedereen op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Klik hier voor meer informatie vanuit het NTK.


Wij volgen de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Hierbij volgende we de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de GGD. 

Hieronder de maatregelen die wij sowieso hebben getroffen:
– Medewerkers werken zoveel mogelijk thuis
– In verkeersruimtes en toiletten zijn sanitizers geplaatst en verstrekken we tissues
– Medewerkers krijgen handontsmettingsmiddel
– Het schoonmaakbedrijf verscherpt het schoonmaakprotocol
– In de toiletten hangt het handenwasprotocol
– Medewerkers worden aangespoord alert te zijn en mensen met klachten door te verwijzen naar de receptie
– Medewerkers moeten bij klachten contact thuisblijven en in overleg te treden met de leidinggevende
– Medewerkers houden 2 meter afstand van elkaar