Kaartverkoop

De online kaartverkoop start op 1 mei.

Tot 31 juli houden wij voor iedere voorstelling rij 8 en 9 vast voor mensen die vriend van Gooiland zijn*. Deze stoelen zijn tot die tijd alleen te reserveren door onze vrienden. Na 31 juli gaan ze in de vrije verkoop. Wil je zeker zijn van kaartjes voor populaire voorstellingen? Word dan vriend van Gooiland voor minimaal 25 euro per jaar en ontvang allerlei leuke extra’s. Hoe je vriend wordt kun je lezen onder het kopje Vriend van Gooiland.

*Uitgezonderd voorstellingen van Van Hoorne.

Kaartverkoop via de Nationale Theater Kassa*

Telefonisch: 0900 – 9203 (45 cent p/m)

Website: www.gooilandtheater.nl

Kaarten worden per post of e-mail naar je gestuurd.

E-tickets kunnen ook op je mobiele telefoon worden gescand.

*Lees de voorwaarden op de website.

Kaartverkoop bij Dutch brand hotel Gooiland

Aan de balie van Dutch brand hotel Gooiland kun je ook kaarten bestellen en direct ontvangen (ingang Langestraat). Alleen tijdens kantooruren: maandag t/m vrijdag, van 9 uur tot 5 uur. 

Bestelkosten

Per bestelling wordt € 0,95 aan transactiekosten berekend. Per ticket betaal je € 1,75 boekingskosten.

Podium Cadeaukaart

Je kunt alleen telefonisch en via www.gooilandtheater.nl betalen met je Podium Cadeaukaart. Helaas kan dit (nog) niet aan de balie van ons hotel.

Eerste en tweede rang

Vanaf seizoen 2018-2019 werken wij bij sommige voorstellingen (met uitzondering van concerten, cabaret en kindervoorstellingen) met twee rangen. De gehele zaal is eerste rang, met uitzondering van 32 ‘minder zicht plekken’. Deze stoelen bieden minder goed zicht op het hele toneel en worden daarom aangeduid met tweede rang. Het gehele balkon is tweede rang, met uitzondering van de eerste rij. Houd er rekening mee dat de stoelen op het balkon, met uitzondering van rij 1 en 10, weinig beenruimte bieden.

Te laat

Als je te laat bent, bestaat er een kans dat je niet meer de zaal in kunt. Dit beslist het gezelschap. Afhankelijk van de voorstelling kun je soms achter in de zaal plaatsnemen. Als dit niet mogelijk is, kun je altijd na de pauze de zaal betreden.

Verhinderd

Indien je de voorstelling onverwachts niet kunt bijwonen en je hebt jouw kaarten al betaald, dan zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing: annuleer je tot een week voor de voorstelling? Dan ontvang je een tegoedbon/code t.w.v. het aankoopbedrag van de kaart(en), minus € 3,25 euro per kaart. Annuleer je binnen een week voor de voorstelling? Dan ontvang je een tegoedbon/code t.w.v. de helft van het aankoopbedrag van de kaart(en). Annuleer je op de dag van de voorstelling zelf, dan heb je helaas geen recht op restitutie.*

* Deze voorwaarden gelden alleen voor tickets die via de Nederlandse Theater Kassa zijn gekocht, niet voor tickets gekocht aan de balie van ons hotel.

Garderobe

Op last van de brandweer verzoeken wij je jouw jas bij de garderobe af te geven. Tijdens de voorstelling wordt de garderobe door iemand van Gooiland bewaakt. Voor en na de voorstelling en in de pauze staan er medewerkers van Gooiland bij de garderobe. Laat voor de zekerheid geen waardevolle spullen achter. Theater Gooiland is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies.