Bijzondere faciliteiten

Mindervaliden

Theater Gooiland is toegankelijk voor mindervaliden. We hebben een buitenlift bij de theateringang aan de Luitgardeweg. Als je problemen ondervindt met het bedienen van de lift, vraag dan onze portier of gastvrouw om je te helpen. Je kunt er ook voor kiezen om Gooiland te betreden door middel van onze gelijkvloerse rolstoelingang. Wil je die ingang liever gebruiken, meld dit dan ook even bij de portier. Onze gastvrouwen begeleiden je vervolgens graag. Theater Gooiland heeft tevens een invalidentoilet en rolstoelhellingen bij alle kleine trappen. Het balkon is niet bereikbaar met een rolstoel.

Parkeren mindervaliden

Parkeergarage Gooiland beschikt over meerdere invalide parkeerplekken. Je kunt met een zichtbare gehandicaptenkaart parkeren op één van deze plekken.

Taxi

Wil je je voor de deur laten afzetten door een taxi? Kies dan voor de Luitgardeweg 10 als bestemming. Daar bevindt zich de theateringang met een lift.

Rolstoelplaatsen

Speciale rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch te reserveren. Reserveer je geen rolstoelplaats dan kan het zijn dat je op last van de brandweer de zaal niet in mag, hoe vervelend wij dit ook vinden.

Slecht ter been

In ons theater is geen lift naar het balkon aanwezig. Wij raden je daarom aan om geen balkonplaatsen te reserveren als je slecht ter been bent.

Ringleiding

In ons theater is geen ringleiding aanwezig.